Şubeler Koordinatörlüğü

Şubeler Koordinatörlüğü'nün temel fonksiyonu Genel Müdürlük ve Şubeler arasındaki etkileşimin düzenlenerek daha verimli hale getirilmesidir. Şubeler Koordinatörlüğü şubeler ve Genel Müdürlük arasında bilgi, talep ve emir muhaberatının yanında şubelerin yürüttüğü faaliyetlerin süreç takibini yaparak bu faaliyetlere yönelik ilgili birimlere raporlama yapar. Şubeler Koordinatörlüğü şubeler üzerinde idari tasarruf yetkisine sahip değildir. Şubelerin faaliyetlerine yönelik Vakıf Genel Müdürlük operasyon ve destek birimleri ile iletişim ve etkileşim de Şubeler Koordinatörlüğü üzerinden gerçekleştirilir.

Yetkili

Yavuz KOCAMIŞ
Şubeler Koordinatörü

Dr.Mediha Eldem Sokak No:72/B 06640 Kocatepe/Ankara

Not:

Belgeleri okuyabilmeniz için Bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader ve Office programları yüklü olmalıdır. Eğer Bilgisayardınızda yüklü değillerse Adobe Acrobat Reader için burayı, Office porgamları için Libre Office(Opensource) tıklayarak ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz.
.pdf : Adobe Acorbat Reader Dosyası, .doc : Word Dosyası, .xls : Excel Dosyası