D.İ.B. Hizmetlerine Destek Çalışmaları

Vakfımızın gayelerinin başında yer alan ve Diyanet İşleri Başkanlığının yurt içi ve yurt dışı hizmetlerinin süratli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için imkânlar ölçüsünde her türlü destek sağlanmaktadır.

Bu bağlamda Vakfımız, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez hizmetleri ile eğitim merkezleri, müftülükler ve Kur’an kursları için ihtiyaç duyulan ve bütçe imkânlarıyla karşılanamayan demirbaş eşya ve kırtasiye malzemelerinin temini ile su, elektrik, doğalgaz, hizmet araçlarının bakım-onarım, sigorta ve akaryakıt giderleri için gerekli katkıyı sağlamaktadır.

Ayrıca, 2012 yılı içerisinde yayın hayatına geçen Diyanet TV’de yayımlanacak programların hazırlanması/yapımı ve teslimi ile ilgili her türlü alım, satım, kiralama vb. iş ve işlemler Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakfımız Genel Merkezi ile koordineli olarak Yayın Matbaacılık ve Ticaret İşletmemizce yürütülmektedir.